• Egyéb

CSOPORTOK RÉSZÉRE!

Shalom,

Zárt csoportok, baráti társaságok, zarándok csoportok, munkahelyi kollektívák, és baráti családok részére vállaljuk több napos kirándulások teljeskörű megszervezését. Ez magába foglalja a busz-, és szállodafoglalást, magyar nyelvű idegenvezető biztosítását, múzeum és belépőjegy rendelést, programok megszervezését, különleges kívánságok teljesítését. Minden csoporthoz egyéni programot és a lehetőségeihez képest elfogadható árat igyekszünk biztosítani.

Tekintsék meg a lap végén alábbi több napos programokat, melyek egyfajta mintaként szolgálnak a lehetőségekre. Természesen ezek az igények szerint váltathatók és variálhatóak.

 

Lássuk az utazás legfontosabb részleteit, és azt, hogy miben tudok segíteni:

1) Szállodafoglalás
A kérdés ami felmerülhet, hogy vajon miért éri meg helyi, izraeli utazási irodán keresztül szállást foglalni?

1. Olcsóbb
Mivel mi több tucat csoportot szállásolunk el a partnerszállodákban, ezért tőlük kedvezményt kapunk, amit az árainkban is érzékeltetünk.

2. Lemondás lehetősége
Hogyha elment a rendelés a szállásfoglaló weboldalon, de bármilyen ok folytán nem érkezik meg valaki (például lekéste a gépet), nincs lehetőség az elutalt pénz visszakövetelésére. Az izraeli irodáknak több lehetőségük van helyben a gyors és hatékony intézkedésre és a kártérítés érvényesítésére.

3. Lehetőség vacsorára
Ha a neten foglal valaki szállást, akkor maximum reggelit tud rendelni, mi ellenben igazi félpanziós ellátást kínálunk vacsorával.
4. Speciális igények kielégítése
Egy csoportnak lehetnek speciális igényei, például az étkezést illetőleg vagy pedig ha külön helységre van szükség a foglalkozások levezetéséhez. Ezt könnyebb elintézni helyi irodán keresztül.

2) Busz
Az izraeli kirándulásokhoz elengethetetlen, hogy legyen a csoportnak egy saját busza, amivel odamennek ahová akarnak. Fő előnyünk a megbízhatóság: buszaink mind légkondicionált, modern járművek, a sofőrjeink pedig megbízhatóak és barátságosak.

3) Maga a program
Először is, szeretnék figyelemükbe ajánlani a kész programjainkat. Kérem tekintsék át ezeket. Ha találtak olyat, ami szimpatikus, de vannak más látnivalók is, amik érdeklik Önöket, akkor a pontosítás végett beszéljünk skypon vagy telefonon.

4) Idegenvezető
Először is: a magyar nyelvű izraeli idegenvezetők közül bárkit feltudunk kérni az Önök kérése szerint (azokat is, akik nincsenek az oldalunkon). Azonban ha nem ismernek idegenvezetőket, akkor mi is tudunk biztosítani idegenvezetőt. Figyelem! Nincs sok belőlük: a jobb idegenvezetőket már hónapokkal az út előtt előre lefoglalják. Ez jelent egyfajta biztonságot is.

5) Repülőjegy
A Guide21 beutaztatási utazási iroda, emiatt a programok izraeli részét szervezzük meg – repülőjegyet tehát nem foglalunk. De erre lehetőség van bármelyik budapesti utazási irodában, vagy pedig közvetlenül a Wizzairnél (ehhez a weboldalon regisztráció szükség hozzá) vagy az ElAl Upnál a budapesti irodájukban.
6) Biztosítás
Utazási biztosítást érdemes és kell is kötni. Ezt bármelyik utazási irodánál vagy közvetlenül a biztosítók egyikénél is megtudják kötni.
7) Biztonság
Én már több éve itt élek, van helyismeretem, ismerem a szokásokat és az ügyintézés módját, a helyi nyelvet, az ivritet pedig anyanyelvi szinten beszélem. Ezenfelül jót akarok a csoportjaimnak ami azt is jelenti, hogyha bármilyen problémájuk akad – akkor én egyből lépni fogok azért, hogy segítsek. Ha Önök velem utaznak, akkor számíthatnak rám!

Remélem fogok tudni segíteni Önöknek, Nektek egy felejthetlen, élménydús kirándulás megszervezésében.

Várom mielőbbi megkeresésüket!
Üdvözlettel,

Sarah

(Steiner Sasvári Ildikó)

Guide 21 Tours Ltd

Email: sarah@guide21.co.il        Tel: +972543922053

Szívesen felhívom Önöket vagy Titeket 🙂 egy magyar vonalas telefonszámon, skypon, What’s Upon vagy Viberen az igények pontosítása végett. Ehhez szeretnék kérni egy rövid levelet a sarah@guide21.co.il -re, amiben megismerhetem a csoportjuka

 

Az alábbi utak példaként szolgálnak. Az Önök elvárásai alapján a programot megváltoztathatjuk.

Útjaink

Keresztény közösségek számára

Kánai esküvős templom

Szentföldi zarándoklat diszkont áron!      

Az ősi Jaffó, a Születés Bazilikája Betlehemben, Jézus tejbarlangja, MarSaba – a világ legrégebbi kolostora, Jézus keresztútja- a Via Dolorosa, a Golgota, Mahane Jehuda piac, Knesszet, Getsemani kert, Jeruzsálem templomai, Holt-tenger és Qumran, Názáreth, Kána, Tábor-hegy, Galileai tenger, Caesarea

 


250px-Church_of_All_Nations2 másolata

Nemzetek Temploma Jeruzsálemből

Jézus és a szentek nyomában!                       

Szent Péter, Jézus, Mária, Szent József, Dávid király, az esszénus közösség megismerése tematikus kirándulások által! Minden, amit látni érdemes! Jaffó, Haifa, Názáreth, Kána, Tábor-hegy, Tabhba, Kaperneum, Qumran, EinGedi, Jeruzsálem

 

 


 

Barátai társaságok, egyesületek, munkahelyi kollektívák részére

bahai

Az UNESCO világörökség Bahai-kert

 Szentföld mindenkinek (8 nap!)             

 

 A fehérváros Tel-Aviv, a római Caesarea, az ősöreg Akkó, az gyönyörű Bahai-kert, Tiberias, az UNESCO világörökség Meggido, Rosh Ha Nikra barlangok, Názáret, Kafernaum, Tabgha, Boldogmondások-hegye, Születés Templma Betlehemben, Via Dolorosa, Szent Sír templom, Sirató fal, Utolsó vacsora terme, Qumran, Holt-tenger, Jad Vasem vagy Izrael Múzeum, Machane Jehuda, Jaffo


800px-Kumeran4 másolata

Qumran, a Holt-tengeri tekercsek barlangjai

Szentföld mindenkinek (5 nap!)           

Bemutatjuk Izrael legfontosabb látnivalóit!

Tel-Aviv, Názáreth, Kapernaum, Taghba, Boldogmondások hegye, Betlehem, Jeruzsálem, Holt-tenger, a keresztelkedés eredeti helyszíne, Jaffo

 

 


Zsidó örökségút 

menorahknesset

Óriás menóra a Knesszet mellett!

Fedezzük fel együtt Izraelt!                        

A pezsgő TelAviv, Az ősi Akkó és a modern Haifa az UNESCO világörökség Bahai kerttel, A kabbalista Cfát és a szent város Tibériász (a cadikok sírjai vagy a kinnereti kikapcsolódás), A Holt-tenger vidéke, A történelmi Jeruzsálem (Óváros és csodái), A színes Jeruzsálem (Nachlaot, Knesszet, Izrael Múzeum),Szombat szentsége, A zsidóság tragédia: a Holokauszt Múzeum

 

0Shares

You may also like...