CSOPORTOK RÉSZÉRE!

Shalom,

Baráti társaságok, zarándok csoportok, munkahelyi kollektívák, és baráti családok részére vállaljuk több napos kirándulások teljeskörű megszervezését. Ez magába foglalja a busz-, és szállodafoglalást, magyar nyelvű idegenvezető biztosítását, múzeum és belépőjegy rendelést, programok megszervezését, különleges kívánságok teljesítését. Minden csoporthoz egyéni programot és a reális árat igyekszünk biztosítani.

Mintaprogramjaink:

  1. Izrael és Jordánia
  2. Izrael Mindenkinek! 
  3. Szentföldi zarándoklat misézési lehetőséggel
  4. Kirándulás a Szentföldön  (evangélikus közösségek, Hitgyülekezete)
  5. Négy napos felfedező út! 
  6. Zsidó örökségút
  7. Hosszú hétvége Jeruzsálemben
  8. Izraeli gasztronómiai út

Lássuk az utazás legfontosabb részleteit, és azt, hogy miben tudok segíteni:

1) Szállodafoglalás
A kérdés ami felmerülhet, hogy vajon miért éri meg helyi, izraeli utazási irodán keresztül szállást foglalni?

1. Olcsóbb
Mivel mi több tucat csoportot szállásolunk el a partnerszállodákban, ezért tőlük kedvezményt kapunk, amit az árainkban is érzékeltetünk.

2. Lemondás lehetősége
Hogyha elment a rendelés a szállásfoglaló weboldalon, de bármilyen ok folytán nem érkezik meg valaki (például lekéste a gépet), nincs lehetőség az elutalt pénz visszakövetelésére. Az izraeli irodáknak több lehetőségük van helyben a gyors és hatékony intézkedésre és a kártérítés érvényesítésére.

3. Lehetőség vacsorára
Ha a neten foglal valaki szállást, akkor maximum reggelit tud rendelni, mi ellenben igazi félpanziós ellátást kínálunk vacsorával.
4. Speciális igények kielégítése
Egy csoportnak lehetnek speciális igényei, például az étkezést illetőleg vagy pedig ha külön helységre van szükség. Ezt könnyebb elintézni helyi irodán keresztül.

2) Busz
Az izraeli kirándulásokhoz elengethetetlen, hogy legyen a csoportnak egy saját busza, amivel odamennek ahová akarnak. Fő előnyünk a megbízhatóság: buszaink mind légkondicionált, modern járművek, a sofőrjeink pedig megbízhatóak és barátságosak.

3) Maga a program
Először is, szeretnék figyelemükbe ajánlani a kész programjainkat. Ha találtak olyat, ami szimpatikus, akkor azt közösen pontosíthatjuk és a csoport igényei szerint módosíthatjuk.

4) Idegenvezető
Cégünk biztosítjuk az izraeli magyar nyelvű idegenvezetőt! Figyelem, nincs belőlük – ezért mi már a csoport megkeresése után egyből lefoglaljuk.

5) Repülőjegy
A Guide21 beutaztatási utazási iroda, emiatt a programok izraeli részét szervezzük meg – repülőjegyet tehát nem foglalunk. De erre lehetőség van bármelyik budapesti utazási irodában, vagy pedig közvetlenül a Wizzairnél (ehhez a weboldalon regisztráció szükség hozzá) vagy az ElAl Upnál a budapesti irodájukban.

6) Biztosítás
Utazási biztosítást érdemes és kell is kötni. Ezt bármelyik utazási irodánál vagy közvetlenül a biztosítóknál is megtudják kötni.

7) Biztonság
Több tényező garantálja a csoportjaink biztonságát! Cégünk együttműködik az IDF-el (Izraeli Haderők), emiatt ha biztonsági kockázat van – minket egyből értesítenek. Ilyen esetben a csoport programját módosítjuk – amivel elkerüljük a veszélyes területeket. A cég fennállása, azaz közel 16 éve alatt egyszer sem esett bántódása a csoportjainknak.

Remélem fogok tudni segíteni Önöknek, Nektek egy felejthetlen, élménydús kirándulás megszervezésében.

Várom mielőbbi megkeresésüket!
Üdvözlettel,

Copier-Steiner Sarah

Guide 21 Tours Ltd

Email: sarah@guide21.co.il

0Shares

You may also like...