Izrael – látnivalók, utazási információk, érdekességek

Izrael további térképei:

Tekintsétek meg Izrael legszebb tájait!

Üdvözöllek Izraelben!!

Internetes magazinunk arra hivatott, hogy a rajta lévő közel hetven, általam és az idegenvezetőink által írt cikk segítségével megismertessük Izrael városait, tájait, és legfontosabb nevezetességeit!

Ezt a célt segíti a virtuális térkép, valamint a látnivalók tematikus jegyzéke. Izrael bár nem nagyobb, mint a Dunántúl , mégis logo
minden utazó megtalálhatja azt, ami számára érdekes :

  • legyen szó akár vallási és zarándok utakról (Izrael a 3 világvallás központja),
  • kikapcsolódásról (irány a tel avivi vagy eilati bulizónába),
  •  kulináris élvezetekről (ajánlom a világhírű izraeli borvidékeket),
  • kirándulásokról a természetben (pl. sivatagi oázisok, és a vándormadarak télipihenője a Hula-park, vagy pedig a természeti csoda Holt-tenger)
  • vagy pedig a történelmi jellegű körutakról . (Izrael több civilizáció otthona: antik római, középkori keresztény, arab, stb.)

Oldalunkon segítünk választ adni a leggyakrabban felmerült kérdésekre, valamint rendelkezésre állunk egy későbbi izraeli út megszervezésére csoportok és magánutazók részére egy évtizedes múltú helyi, izraeli utazási iroda, a Guide 21 segítségével.

Jó böngészést és jó kirándulást kívánok Izraelben!

Copier-Steiner Sarah

sarah  kukac  guide21.co.il

 


Csoportképeink

Csoportos kirándulások 10 főtől! 

Kirándulásainkat 100 százalékosan az utasok igényeire szabjuk. Ezek az ajánlott utak mintaként szolgálnak, tehát egyfajta vázak, melyeket tovább alakíthatunk.

Felfedező út evangélikus közösségeknek, fókuszban a Szentély! 

Új helyszínek, ahová más utazási irodával nem lehet eljutni , borkostolás egy Galileai borászatban, Jézus korabeli ebéd, Szent Péter hal ebéd a Genezáreti tónál, a legjobb első és második Szentély Múzeum,  hajókázás a Genezáreti tavon – körutazás templomlátogatás nélkül!

Izrael és Jordánia kombináció

Látogatás Izrael és Jordániai legszebb helyszínein

Szentföldi zarándoklat – misézési lehetőség szentföldi templomokban

A zarándokok lehetőséget kapnak, hogy a saját lelki vezetőjük vezetésével. eredeti szentföldi templomokban minden nap szent misében vehessenek részt. Emellett pedig megismerhetik Jézus életének legfontosabb állomásait.

Izrael mindenkinek

Gazdag kirándulás Izrael történelmi, kultúrális és természeti kincseinek megismerése céljából

4 napos felfedező út!

Kétféle kirándulási lehetőség a látogatók beállítottságától függően a legérdekes szentföldi helyszínekkel! Egy földközi-tengeri fürdőzés valamint egy borkóstolás sem maradhat ki a napból!

Zsidó örökségút, fókuszban Jeruzsálem és a cadikok sírjai

Utunk során megismerkedünk a zsidó vallás és kultúra legfontosabb helyszíneivel. Jeruzsálem, Massada, Cfát, Tibériász és a cadikok sírjai

Jeruzsálemi hosszú hétvége

Csakis Jeruzsálem új helyszínekkel. Séta az Óváros várfalainak tetején, Cidkiyahú király barlangja, Második Szentély Múzeum, Izrael Múzeum, Kotél, Időgép, és még sok más látniavaló

Izraeli gasztronómiai út!

Borkóstolás a Golán fennsíkon, názáreti első századi ebéd, a drúz és az örmény nép különlegességei, Szent Péter hal ebéd, izraeli fogások

 

 

Partnerünk, az Izraeli Turisztikai Minisztérium: https://info.goisrael.com/en/

98Shares

Érdekelheti...