Rólunk

Shalom,

Kérem engedje meg, hogy bemutatkozzam. Copier Steiner Sarahnak hívnaklogo és egy izraeli utazási iroda, a Guide21 európai képviselője vagyok.

Elsősorban csoportoknak szervezek kirándulásokat a Szentföldön immáron 5 éve. Az izraeli repülőterekre (Ben Gurion, Eilat Ovda, Eilat Ramon) való érkezés után az utazás minden részletét ránk bizhatja egészen a csoport távozásáig:

Közlekedés légkondicionált autóbuszokkal és hajókirándulások, szállodák, magyar nyelvű idegenvezetés, programok, speciális kívánságok és események (pl. bár micvó, szemináriumok), kulináris kalandok (borkóstolás, népek konyhái)

Magyarországon nőttem fel, ezért izraeli-magyar kettősállampolgárként kiválóan ismerem a magyar utasok igényeit és elvárásait. Emellett nagyszerű helyismerettel rendelkezem, ami lehetővé teszi a programok reális megtervezését és kivitelezését.

Célom, hogy lehetővé tegyem a nagyközönség számára a Szentföld megismerését

Várom Önöket,

Copier-Steiner Sarah

Europe Division Manager

sarah  kukac  guide21.co.il


Néhány szó az irodáról

Helyi utazási irodánk, a Guide 21 Jeruzsálemben, Talpiyotban található. Cégbejegyzési számunk: 513513382 Az Izraeli Idegenforgalmi Minisztériumtól kapott működési engedélyünk száma: 20046 , dokumentumok itt.

A Guide21-et 2004-ben alapította David Marcus és Yossi Aroch. Az eltelt évek alatt kiváló hely- és piacismeretre tettünk szert, így lehetővé vált számunkra, hogy a turisztikai piac legmegbízhatóbb és legjobb szereplőivel működhessünk együtt (szállodák, idegenvezők, éttermek, buszos cégek és más vállalatok). Mindez garantálja, hogy a havi 50 szentföldi utunk nagy sikerrel valósulhasson meg.


A csapat

Bátran kijelenthetem, hogy a tizenkét angolul is kiválóan beszélő izraeli kollégám a szakma legjobbjai közé tartoznak. A naprakész ismereteik és több éves tapasztalatuk mellett további előny a 24 órás rendelkezésre állás e-mailben és telefonon. Emellett van két helyszíni segítő kollégám is, akik probléma esetén a csapatot bármikor személyesen is felkeresik.

Specialitásunk

A nálunk jelentkező csoportok érdeklődési köre és anyagi lehetőségei szerint, velük közösen tervezzük meg az utakat.

Különleges kívánságok teljesítésére is van lehetőség: konferencia és szakmai szemináriumok szervezése, bár micvó programok a Kotélnél, kibuclátogatások, gasztrónómiai élménytúrák (borkóstolók, népek konyhái, stb.), extrém sportok, stb.

Zarándokcsoportoknak lehetőséget biztosítunk szentföldi templomokban való misézésre a saját lelkivezetőjük résztvételével.

A csoportok minden résztvevője az Izraeli Minisztérium által kibocsátott zarándokoklevélben részesül. Ezt az utasaink különösen értékelik, hiszen életük egyik nagy álma beteljesülésének is a jelképe.

Elérhetőségek:

Iroda: 8 Taasiya Street, Talpiyot, Jerusalem

Angol honlap:

www.guide21.net

Email: sarah  kukac guide21.co.il

0Shares

You may also like...