• Egyéb kategória

Szentföld mindenkinek! 5 nap/ 4 éjszaka

 

1. nap TelAvivTelaviv-City-Beach

A csoportot a Ben Gurion repülőtéren fogadjuk az esti órákban. Ezt követően a szállodába megyünk, ahol megvacsorázunk.

Szállás: Názárethben

2. Názáret – Kafernaum – Tabgha – Boldogmondások hegye

nazaret4

Délelőtt Názáretbe visz az utunk. Először felkeressük az Angyali Üdvözletet templomot, ahol Mária az Örömhírt meghallotta. Ezt követően az igehirdetés helyszínére, Kafernaumba utazunk. Itt meglátogatjuk a Régi Zsinagógát, valamint Szent Péter házát. Ezután a kenyér és hal szaporítás helyszínére, Tabghara megyünk, ahol megnézzük a csoda helyén emelt templomot. Napunkat a Boldogmondások hegyén zárjuk, ahol Jézus a Hegyi beszédet tartotta.

Szállás: Názárethben

 

3.nap Qasr El Yahud – Massada fellegvár – EinGedi – Holt-tengerdeadsea2

Reggel meglátogatjuk Jézus keresztelkedésének EREDETI helyszínét, a Jordán folyó melletti Qasr El Yahudot. Ezután meglátogatjuk az UNESCO világörökség Massada fellegvárat, az EnGedi nemzeti parkot. Csobbanunk egyet a Holt-tengerbben!

Szállás: Betlehemben

 

4. nap Jeruzsálemjerunagykep

Délelőtt a csoport felkeressük az Izrael Múzeumot. Ezt követően kívülről megtekintjük az izraeli parlamentet, a Knesszetet, az óriás Menórát. Ezt követően az Óvárosba visz az utunk, ahol végig járjuk Jézus keresztútját, a Via Dolorosát és megtekintjük a  A napot az Olajfák hegyén zárjuk, ahol megtekintjük Jézus elárulásának helyszínét, a Getsemáni kertet!

Szállás: Betlehemben

5. nap Jaffó és Tel Aviv

JaffoClocktower

Felkeressük a földkerekség egyik legrégibb városát, Jaffót. Utunkat az arab Óra toronynál kezdjük. A kormányzati épület, a Saray megtekintése után az ásatások helyszínére, a Jaffó dombra érünk. Itt felkeressük a zarándokhely Szent Péter Bazilikát. Ezután a kikötő következik, ahol megtekintjük azt a sziklát,ahová a görög mitológia szerint Andromédiát kötözték ki. Végül sétálunk egyet zodiákus jegyek által megkülönböztetett, macskaköves ősi utcákon.

Ezt követően TelAvivba megyünk, ahol megmártózunk a tengerben! Végezetül meglátogatjuk az UNESCO Világörökség Bauhaus negyedet!

Áraink tartalmazzák:

  • Repülőjegyet és repülőtéri transzfereket
  • Magyar nyelvű idegenvezetést
  • Belépőjegyeket (kivéve Massada fellegvár: kb. 20 dollár)
  • Izraeli szállást 3 csillagos szállodákban, 2 ágyas szobában
  • Félpanziós ellátást
  • A tizenkét évesnél fiatalabb gyerekek a szülők szobájában harmadikként, pótágyon 20% kedvezményt kap a részvételi díj árából!

Áraink nem tartalmazzák:

  • A repülőtéri illetéket (kb. 52.000 forint)
  • Az idegenvezető és a buszvezető részére a helyszínen átadott borravalót (naponta kb. 7 dollár)
  • A repülőtér poggyászterébe, vagy az utastérbe feladott bőröndöt a Wizzair általános díjszabása szerint (kézitáska ingyen felvihető)
  • Személyes transzfereket (tehát, hogyha valaki egy későbbi repülőgéppel érkezik, akkor az ő csatlakozását a csoporthoz)

Érdeklődni:


Sasvári Ildikó Sarah

Guide 21 Tours Ltd

Email: sarah@guide21.co.il        Tel: +9725403922053

 


 

Útjainkat a magyországi partnereinknél rendelhetik meg.

Budapest

Érdi Mariannlogo

413-6790, 413-6791

adutours@t-online.hu

http://www.adutours.hu/

0Shares

You may also like...