Eilat – kirándulási lehetőségek

Eilat – ahol nem csak napozni, strandolni, és az éjszaki életet élvezni jön az ember. Számos programban lehet részünk,amit helyi, magyar nyelvű partnereink segítségével vehetnek igénybe. 
Íme néhány lehetőség a szabadidő hasznos és élvezetes eltöltésére.

Ejtőernyős ugrás Eilat városa fölött

Eilat felett, páratlan kilátással. Tandem ugrás egy felejthetetlen élmény az adrenalinra
éhes túristák számára. Az ugrás egy tapasztalt tandemspecialista segítséggel történik, így garantáltan biztonságos-

Tevegelés

Eilat – a sivatag városa. Most a sivatag hajójával van lehetőségünk bejárni a környező buckáit, valamint egy igazi beduin tábort, ahol lehetőség van a helyi tradicionális ételek megkóstolására!
1,5, 2, valamint 4 órás kirándulásokat

szervezünk.

Eilati biciklis túra

Eilaton nemcsak a hasunkat süttethetjük. A biciklivel bejárhatjuk Eilat városát. A bérlethez bukósisak, igény szerint babaülés, biztonsági zár is jár. 5 óra, 1 nap, 2 nap, 3 nap bérleti idővel.

Quados kirándulás a sivatagban

Négy kerekű motoros kirándulás a sivatagban oktatóval vagy nélküle. 60 és 120 perces idővel

Hajókázás a Vörös-tengeren

2-12 fős csoportok részére biztosítunk hajós kirándulást, melynek során lehetőség van könnyű búvárkodásra vagy pedig horgászásra is. A hajók sima vagy üvegfenékkel bérelhetőek – ami látni engedi a tenger csodáit.

Búvárkodás

A Vörös-tenger a csodák tárháza. A páratlan korallzátony elbűvölhet bennünket, a kellemes 21-27 fokos vizét ki ne szeretné. DAN típusú búvárigazvánnyal lehetőség van az egyéni alámerülésre – a kezdőknek pedig búvároktatót biztosítunk.

 

Repülőtéri transzfer

Eilatra Budapestről a Wizzairrel és a Ryanairrel jöhetünk. Mindkét légitársasággal a Ramon reptérre fogunk érkezni, ami távolabb van a várostól, kb. 20 km-re. Ide tudunk segíteni magyar taxist fogni, ezért ez ügyben is bátran kereshetnek.

Eilat városának lapja: https://eilat.city/en

Olvasson tovább!


0Shares

You may also like...